Bedrijfsidentiteit.

Digital Marketing

Hoe geef je jouw bedrijf een online identiteit.

Je bedrijf een eigen identiteit geven is zeer belangrijk. Wij kunnen je hiermee helpen of advies geven. Digital marketing is de toekomst om je bedrijf kenbaar te maken.
Branding is een zeer ruim begrip en heeft heel wat elementen. Pixapop kan je zeker en vast helpen bij de volgende aspecten:

Pixapop webdesign branding ideas

Branding

Pixapop wall design mockup identiteit

Branding is zeer belangrijk voor een bedrijf. Een eigen herkenbare identiteit hebben, daar betalen grote bedrijven miljarden euro’s / dollars voor. 

Het is daardoor ook logisch dat we een grote kleurrijke M meteen gaan linken met het bekende fast food bedrijf. Gelukkig ben je bij ons in goede handen en vragen wij daar geen miljarden euro’s voor. Wij kunnen je helpen met je logo én mockups bedenken. 

Wens je deze mockups dan ook in het echt te gebruiken, dan kunnen wij één van onze partners aanspreken om deze op maat te maken.

Wij kijken samen met jou naar wat je bedrijf zo uniek maakt en hoe we dit kunnen vertalen in een eigen design en logo.

Huisstijl

Een huisstijl is onmisbaar, je bedrijf moet een bepaald imago hebben. Het is de wijze waarop je jouw bedrijf gaat uitstralen naar de buitenwereld. Bij ons is dit bijvoorbeeld in ons logo en de kleuren in het logo. Wit / goud met een tikkeltje bruin. Dit zijn dan ook weer de kleuren die we zullen gebruiken op onze website, offertes, facturen, bedrijfskaartjes, e-mails, kledij, etc.

Een huisstijl kan zelfs meer dan dat zeggen. Vaak kiezen bedrijven voor groen in hun logo, dit voor een milieubewuste uitstraling te geven. Denk maar aan ons voorbeeld hierboven, het bekende fast food restaurant is groen gaan integreren in hun logo. Ze hebben dit gedaan om extra nadruk te leggen op milieuvriendelijke verpakking.

Webdesign bureau Pixapop webdesign

Sociale Media

Pixapop webdesign Social media logo's

Social media is een groot aspect van bekendheid. Het is echter niet voor iedereen evident om van alle nieuwste technologieën op de hoogte te zijn. Onze expertise gaat van LinkedIn tot aan TikTok. Wij kunnen je hierbij ondersteunen, je sociale media accounts aanmaken en je begeleiden in het maken van je eerste post.

Indien je dit wenst kunnen wij ook het beheer van de sociale media accounts onder ons hoede nemen.

Google My Business

Het is ook belangrijk dat je het bedrijf kenbaar maakt bij Google. Zo kunnen mensen die bij jou in de buurt zijn, weten dat ze bij jou terecht kunnen voor een aantal diensten en producten. Wij zorgen ervoor dat je een Google My Business account hebt en dat je ook vindbaar wordt op Google Maps.

Tevens gaan wij ook een analytics account koppelen aan je website zodat je het bezoekersaantal in de gaten kan houden. Je krijgt dan gedetailleerde rapporten over je bezoekers en naar wat ze op zoek zijn.

Lees hier meer over op onze pagina SEO optimalisatie.

Pixapop webdesign bedrijfsgegevens op google

Externe links

Backlinks naar je website

Als we kijken naar het verleden, dan was het een must voor je bedrijf om in de gouden pagina’s te staan. Dat is nu ook nog altijd het geval, al hebben we geen fysiek boek meer. 

We moeten ervoor zorgen dat je bedrijf op pagina’s terecht komt die van uiterste belang zijn. Als je bijvoorbeeld een diëtist bent, dan wil je wel op de lijst komen te staan van diëtisten in een bepaalde regio. Dit is zeer afhankelijk van je beroep maar dit zoeken we samen uit!

Wij linken bijvoorbeeld naar huisstijlkleuren en we krijgen een link terug van onze facebookpagina. Het is belangrijk dat je zo een netwerk kan maken van mensen en pagina’s die elk naar elkaar linken. Hoe groter je netwerk, hoe groter het aantal bezoekers op je pagina’s.

LAAT NIET LANGER OP JE WACHTEN

Contacteer ons nu.

Aarzel niet om meer info te vragen! Al onze offertes zijn volledig vrijblijvend en aanpasbaar.

Bel Ons

+(32) 469 16 17 63

Mail Ons

info@pixapop.be

Pixapop webdesign Logo short transparant