Hero Image

Innovation Creativity Ambition

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wordpress Webdesigns

WIJ MAKEN JOUW WEBSITE OP MAAT.

Wij helpen je groeien door middel van betaalbaar en professioneel webdesign op maat. Jouw bedrijf zal vertrouwen uitstralen en bezoekers aantrekken!

Wij gaan samen met jou op zoek naar een persoonlijk webdesign op maat. Onze troef is dat wij uitstekende luisteraars zijn. Jij legt ons jouw visie uit en wij zetten die woorden om in een responsive design naar jouw wensen.

DESIGN

Het design wordt op maat gemaakt met een eigen huisstijl.

MARKETING

Wij zetten jouw onderneming op de Google kaart door middel van SEA en SEO.

WEBSHOP

Online aankopen doen is de trend! Mis deze niet en laat ons ook een webshop installeren.

SEO

Krijg meer bezoekers op je pagina. Wij helpen je klimmen in de zoekresultaten van Google.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

Wij gebruiken onze Creativiteit om onze klanten te overtuigen.

Wij stellen alles in staat om nieuw leven te blazen in jouw website. Het belangrijkste is dat de website flair of uitstraling heeft. Samen bespreken we de huisstijl aan de hand van kleurenpaletten en zo komen we tot één groot geheel.

Onze troeven

16 jaar ervaring in webapplicaties en professioneel webdesign.

Onze liefde voor webdesign gaat al vrij ver terug in de tijd. Het begon met Photoshop, HTML, CSS en ging dan over naar Sharepoint, intranet. Altijd waren we wel bezig met een stukje webdevelopment voor bedrijven intern. 

Volg onze blog

BLOG NEWS.

Maandelijks trachten wij de wereld een klein beetje te onderwijzen of wegwijs te maken met een blog vol tips en info. Dit kan gaan over SEO ranking, webdesign, plugins, nieuwe trends,…

Deze tips voor een succesvolle website is een goede basis om even na te denken over je website en eens te overlopen of hij nog op te top is! Is dit niet het geval, laat ons dan zeker een berichtje na.

Is een mooie / trendy website met een hip design genoeg om te scoren? Voor een stukje wel.. maar het gaat veel verder dan dat!

Hey daar, digitale avonturiers! Vandaag duiken we in de wildernis van digitale marketing. Bij Pixapop.be zijn we hier om je door de jungle te loodsen.

LAAT NIET LANGER OP JE WACHTEN

Contacteer ons nu.

Bel Ons

+(32) 469 16 17 63

Mail Ons

info@pixapop.be