SEO Optimalisatie - Optimaliseer je website voor Google!

SEO OPTIMALISATIE

Bezoekers aantrekken op jouw website.

Website laten maken door Pixapop logo

SEO optimalisatie is van uiterste belang voor je website. Bij ons ben je welkom voor een nieuwe website maar ook voor het herbekijken van je huidige website.

SEO optimalisatie.

Een aantrekkelijke website hebben is een grote boost voor je bedrijf. Het garandeert echter niet dat bezoekers zullen toestromen op de website. 

Ook wij kunnen geen top rankings garanderen, het algoritme van Google is zeer gecompliceerd en vraagt continu aanpassingen en analyse. 

Wat wij wel kunnen garanderen, is dat we jouw website zo optimaal mogelijk zullen maken om hits te krijgen via Google. Hieronder kan je zien waarop wij onze troeven gaan uitspelen.

Opgelet! SEO optimalisatie kan soms weken/maanden duren alvorens dit effect heeft.

Je kan ons ook altijd contacteren als je al een website hebt maar je het gevoel hebt dat je toch wel wat meer bezoekers wenst.

Analytics.

Daarnaast gaan we jouw website ook verbinden met een analytics programma zodat er een overduidelijk rapport is van elke pagina en het gedrag van de bezoeker. We kunnen zo zien of bepaalde pagina’s en functies van je website een succes zijn. 

Door de analysetool kan je zelf ook in gaten houden wat wel of niet werkt. Als een pagina niet werkt, dan is het een signaal voor de webbeheerder om deze pagina aan te passen.

Je kan via de tool ook je bounce percentage raadplegen (Gaan bezoekers terug weg na het bezoeken van één pagina?) en de gemiddelde tijd dat ze op jouw website spenderen.

Deze tool helpt je bedrijf groeien en kan je ook gemakkelijk koppelen met Google ads, de tool om advertenties te lanceren.

Lees ook zeker onze blogpost – Hoe krijg ik bezoekers naar mijn website?

Wat kan je ondermeer verwachten van ons?

Snelheid

Het is zeer belangrijk dat je website snel kan inladen voor Google. We maken de website zo optimaal mogelijk in combinatie met een snelle hostingserver. Elke site wordt tevens uitgerust met een beveiligde HTTPS verbinding.

Copywrite

Indien dit nog niet het geval is, kunnen wij zorgen voor unieke content op je website. Het is zeer belangrijk dat de content van grote waarde is voor je bezoekers. Leesbaarheid is hier ook een grote keyfactor in.

Structuur

Google houdt van gestructureerde websites. De search engine crawlers die je website bezoeken moeten vlot door de webpagina's heen geraken. Zo zal er ook een sitemap gemaakt worden van je website.

Links

Het is belangrijk dat je pagina's zowel interne als externe links bevatten. Zo is er een duidelijk verband tussen alle pagina's.

Afbeeldingen

Over elke afbeelding wordt er nagedacht. Deze moet de juiste benaming hebben, een alt text, goede titel, etc.

Keywords

Keywords worden zorgvuldig in je pagina geïntroduceerd zodat het voor Google snel duidelijk is waarover je website gaat.

Keyphrases

Het is zeer belangrijk dat Google in duidelijke zinnen kan lezen waarover het gaat en wat het hoofddoel is. Dit zal worden verwerkt in bijvoorbeeld titels.

Mobile friendly

We hechten er veel belang aan dat je website op elk toestel zeer goed zal laden. Jouw design zal zich aanpassen naar elk type toestel.

Broken links

Links die niet werken zijn rampzalig voor de bezoekers maar ook voor Google. Dit moeten we uiteraard proberen te vermijden.

SEO optimalisatie verschil tussen SEO SEA SEM

Hou er altijd rekening mee dat resultaten in Google niet meteen zichtbaar zijn. Soms kan dit tot maanden duren alvorens je website een hogere ranking zal hebben. Wij optimaliseren maar zullen nooit een top plek garanderen.

LAAT NIET LANGER OP JE WACHTEN

Contacteer ons nu.

Aarzel niet om meer info te vragen! Al onze offertes zijn volledig vrijblijvend en aanpasbaar.

Bel Ons

+(32) 469 16 17 63

Mail Ons

info@pixapop.be

Betaalbare website Pixapop