Je eigen webshop laten maken.

WEBSHOP

Next level ondernemerschap.

Een webshop laten maken.

Een webshop laten maken start hier bij ons. Wij weten hoe belangrijk een webshop voor een onderneming is. We halen dan ook absoluut alles uit de kast om jouw webshop te lanceren.

Net zoals het ontwerp van je eigen website, zitten wij samen met jou om alle mogelijkheden te overlopen. We starten met een kennismakingsgesprek en bekijken jouw visie van je eigen webshop.

Elke webshop heeft zijn eigen identiteit.

Een webshop is eigen aan de winkel, voor iedereen kan dit iets anders betekenen. Mogelijk ga jij enkel fysieke producten aanbieden, denk maar aan bijvoorbeeld kleding. Je gaat enkel diensten aanbieden, bijvoorbeeld het herstellen van computers. Misschien werk jij wel met kortingsbonnen of abonnementen (fitness)? 

Wij analyseren dit samen met jou en integreren dit in de webshop.

Ook na de creatie kan je rekenen op ons!

Daar stopt het voor ons niet bij. Een webshop laten maken is één ding, daarna gaan wij hem ook optimaliseren naar jouw bedrijf. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat het een gebruiksgemak is voor de klant en voor de eigenaar.

Het is mogelijk om de volledige webshop in eigen handen te nemen en hem leeg te laten afleveren, maar wij kunnen hem ook volledig vullen voor jou. Het onderhoud erna kan ook in een onderhoudscontract gestopt worden, zo hoef je helemaal niets te doen aan je webshop en kan je deze in ons beheer plaatsen.

Wat kunnen wij aanbieden.

Hieronder kan je zien wat wij allemaal kunnen betekenen voor jou. We hebben een aantal elementen neergeschreven, waar wij toch wel belang aan hechten.

Er zijn nog heel wat meer features mogelijk maar wij hebben ons beperkt tot het uitleggen van de keyfeatures. 

Elke webshop heeft zijn eigen uniekheid. Deze uniekheid passen wij toe op jouw eigen webshop. 

Webshop laten maken door Pixapop - klein logo

– Je eigen webshop laten maken door Pixapop is kiezen voor succes !

Keyfeatures van onze webshops.

Beveiligd!

Laten we met het belangrijkste beginnen. De webshop is zeer beveiligd en wordt regelmatig getest door experten in cybersecurity.

Alles is te koop

Jouw webshop kan werkelijk alles verkopen. Van fysieke tot digitale producten, zelfs abonnementen en afspraken behoren tot het pakket.

Wereldwijd

Dat klopt! Je kan je producten wereldwijd verkopen of je kan het beperken tot een aantal landen.

Meertalig

Met het integreren van onze taalmodule kunnen wij de website omzetten in meerdere talen.

Onbeperkt

De webshop kan een onbeperkt aantal producten en diensten aanbieden.

Valuta

De webshop is volledig aanpasbaar naar de valuta van de klant.

Mobile friendly

Zowel de website als de webshop zullen volledig mobile friendly zijn. Dit betekent dat jouw klanten on-the-go producten kunnen bestellen.

Verzending en tax

Met geo-location support kan de webshop detecteren waar de klant woont en automatisch de verzendkosten en tax aanpassen naar het desbetreffende land.

Betalingswijzen

De webshop kan gekoppeld worden aan heel wat betalingswijzen. Naast de traditionele betalingswijzen kan dit bijvoorbeeld ook gekoppeld worden aan Amazon pay, Paypal, ...

Kortingsbonnen

De webshop is in staat om ook met kortingsbonnen te werken, een marketingstrategie dat de klanten zeker zullen waarderen.

Analyse

Er zijn talrijke opties om je webshop te analyseren. Analyse op producten en bestellingen behoort tot de mogelijkheden.

Klantenbeheer

We maken het voor jou en de klant gemakkelijk om aan klantenbeheer te doen. Kies hoe klanten zich registreren, automatisch paswoord reset, 1-klik terugbetalingen, ...

En.

Veel.

Meer.

Alle webshops en webdesign worden gemaakt door een combinatie te gebruiken van WordPress en Woocommerce.

LAAT NIET LANGER OP JE WACHTEN

Contacteer ons nu.

Je eigen webshop laten maken? Aarzel niet om meer info te vragen! Al onze offertes zijn volledig vrijblijvend en aanpasbaar.

Bel Ons

+(32) 469 16 17 63

Mail Ons

info@pixapop.be

webshop laten maken