Onze aanpak - Webdesign bureau Pixapop.

Dit is onze werkwijze.

Een webdesigner contacteren.

Vaak is het een grote stap om een webdesign bureau te contacteren. Dit zou het zeker niet mogen zijn, want een website is het uithangbord van je bedrijf en een uithangbord moet stralen. 

Het lijkt een dure benaming, maar wij zorgen voor betaalbare en professionele oplossingen. Het is zeker mogelijk om zelf een website te bouwen met de tools aanwezig vandaag. Het is echter zo dat wij jouw content meteen ook gaan optimaliseren op zoekopdrachten. 

Een copywrite is minstens even belangrijk om goed te scoren.

Identiteit en huisstijl staan centraal.

Jouw eigen identiteit en huisstijl moeten centraal staan in ons verhaal. Het belang van een goede huisstijl is zeer groot, het is namelijk het hart van je website. 

Geen nood als je nog geen huisstijl hebt, wij helpen je met het volledige plaatje dat bij je bedrijf past. We bekijken je logo of de natuur van je bedrijf en gaan dit associëren met kleurenpaletten.

Dit geheel zorgt ervoor dat je website uniekheid en eenheid uitstraalt. Jouw eigen identiteit!

Kostprijs website.

Het is ook belangrijk dat een webdesign bureau je niet afschrikt. Het kost je uiteraard iets om een website te laten maken, maar je moet dit aanzien als een investering.

Een goed geoptimaliseerde website zorgt voor veel bezoekers, dit bezorgt je dan weer veel klanten. Wij kunnen je tevens geruststellen dat dit bij ons betaalbaar blijft.

We werken niet zo graag met vaste prijzen omdat dit niet representatief is. Wij willen de prijs afstemmen op jouw vraag en een offerte blijft geheel vrijblijvend.

Zullen we afspreken om dit even te bespreken?

Graag! Ik kijk er alvast naar uit. Tijdens onze eerste ontmoeting zullen alle factoren besproken worden, zodat wij elkaar begrijpen.

Hieronder kan je een plan van aanpak zien. Zo heb je een idee wat je of eerder ons te wachten staat in ons nieuwe avontuur.

Wij hopen samen met jou dit pad te belopen en stap 5 te bereiken.
Aarzel zeker niet om onderaan het offerteformulier in te vullen en hopelijk zien we elkaar snel!

Webdesign bureau Pixapop - klein logo

– Webdesign bureau Pixapop zorgt voor een plan van aanpak.

Stap 1
Contact

De eerste stap is de grootste uitdaging en de start van iets mooi. Je hebt je eerste website nodig of je oude website needs a remake, dan is het altijd een goed idee om een webdesign bureau te contacteren. 

In de allereerste stap wordt al een basis gelegd. Wat heb je (in grote lijnen) nodig? Een website met 1 pagina, een grote website, een webshop? Een plaats om je online afspraken te regelen? Heb je al een website, maar scoor je niet goed in Google? Heb je al een logo en huisstijl?

Als deze vragen grotendeels nieuw klinken voor jou, dan moet je je zeker geen zorgen maken. In stap 2 leggen we dit stap voor stap uit en maken we dit concreet naar jouw situatie. Elke website is uniek en ook jouw website zal dit zijn. Lees zeker ook even wat we voor jou kunnen betekenen als het gaat over identiteit.

Stap 2
Bespreking

De bespreking in persoon is de belangrijkste stap van het proces. In deze stap zal een grondige analyse gemaakt worden van je wensen.
Je website heeft een eigen identiteit nodig en daar helpen we je bij. We bekijken samen welke pagina's er nodig zijn en of er al inhoud aanwezig is. Beschikt de klant reeds over een logo? Foto's? Een eigen 'branding'? Als dit niet het geval is dan kunnen wij je hierbij helpen. 

Het belangrijkste is dat er naar de klant geluisterd wordt en dat we ons beiden goed voelen bij de bespreking.
Tip voor de klant als je nog geen logo hebt: kijk al eens naar kleurenpaletten om jouw huisstijl te bepalen.

Aan de hand van dit gesprek en de eisen van de klant, zal uiteindelijk een voorstel komen. Hierbij ontvang je een offerte die we samen uitgebreid overlopen. Deze offerte is volledig vrijblijvend, tot en met deze stap moet je nog niets betalen.

Stap 3
Opdracht

Na het tekenen van de offerte / overeenkomst, starten wij de opdracht. Tijdens de opdracht houden we de klant steeds op de hoogte van het verloop en kunnen we samen de wensen hier en daar aanpassen. Het is belangrijk dat je regelmatig bij het project betrokken wordt. 

De opdracht kan bestaan uit webdesign, een webshop, SEO ranking of een combinatie van de voorgaande elementen.

We zijn hier ook zeer transparant over, het is het uithangbord voor jou en dat moet perfect zijn.

Stap 4
Oplevering

Eenmaal de dienst afgeleverd is, overlopen we nog even zodat je 100% tevreden bent.
Wij streven er altijd naar dat het resultaat een match is met je originele vraag.

De klant staat altijd op de eerste plaats!

Stap 5
Opvolging

Na de opdracht is er steeds opvolging mogelijk en zorgen wij ervoor dat je website optimaal blijft draaien.

Je hebt zelf de keuze om met een onderhoudscontract te werken, mij te contacteren per aanpassing of de aanpassingen zelf te doen. Na elke oplevering krijg je ook een opleiding om met de site om te gaan. De keuze is hier volledig aan jou. Wij blijven ter beschikking voor alle vragen.

Webdesign bureau Pixapop webdesign
LAAT NIET LANGER OP JE WACHTEN

Contacteer ons nu.

Aarzel niet om meer info te vragen! Al onze offertes zijn volledig vrijblijvend en aanpasbaar.

Bel Ons

+(32) 469 16 17 63

Mail Ons

info@pixapop.be

Betaalbare website Pixapop