Webdesign bureau Pixapop webdesign

// Realisatie

De Speelerij

Aalst

Wie is De Speelerij ?

De Speelerij Aalst, een plek waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten en volwassenen volop kunnen genieten. De Speelerij biedt een scala aan faciliteiten zoals een binnenspeeltuin, een feestzaal en nog veel meer. Het is niet alleen een speelparadijs voor kinderen, maar ook een plek waar volwassenen kunnen ontspannen en genieten van een hapje en een drankje. Sylvie, Bart en Mathis heten iedereen van harte welkom in hun droom- en speelparadijs. De ruimte is kleurrijk en vrolijk, en er zijn verschillende zones per leeftijdsgroep. Bovendien zijn er faciliteiten zoals gratis WIFI, een ruime parkeerplaats en bancontact beschikbaar voor bezoekers. De Speelerij is gelegen aan de Erembodegemstraat in Aalst en is gemakkelijk bereikbaar.

Wat konden wij betekenen voor De Speelerij ?

  • Nieuwe website
  • Reservatiesysteem
  • SEO

De webpagina van De Speelerij heeft een indrukwekkende transformatie ondergaan. Het nieuwe ontwerp is fris en modern, met een strakke lay-out die de aandacht van de bezoeker trekt en de navigatie door de site vergemakkelijkt.

De lay-out is opnieuw ontworpen om de inhoud op een meer gestructureerde en visueel aantrekkelijke manier te presenteren. De nieuwe lay-out maakt gebruik van een evenwichtige mix van tekst en afbeeldingen, wat de leesbaarheid verbetert en de bezoeker een beter inzicht geeft in de aangeboden diensten.

Het meest opvallende kenmerk van de herontworpen site is het nieuwe reservatiesysteem. Dit systeem is ontworpen om het reserveringsproces te stroomlijnen en het voor klanten gemakkelijker te maken om hun speelervaring te plannen. Het systeem is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor klanten met slechts een paar klikken een reservering kunnen maken.

Bovendien is er aanzienlijke aandacht besteed aan SEO-optimalisatie om ervoor te zorgen dat De Speelerij beter zichtbaar is in zoekmachineresultaten en zo meer bezoekers aantrekt.

Deze herontworpen website weerspiegelt de toewijding van De Speelerij aan klanttevredenheid en hun streven om een naadloze online ervaring te bieden. Het is een perfect voorbeeld van hoe een goed ontworpen website de gebruikerservaring kan verbeteren en de bedrijfsdoelstellingen kan ondersteunen.