// Realisatie

Het Tandhuys

Lede

Wie is Het Tandhuys ?

Het Tandhuys is een groepspraktijk voor tandheelkundige behandelingen gevestigd in Oordegem, Lede. Ze bieden een breed scala aan tandheelkundige diensten en streven ernaar om een veilige en comfortabele omgeving te bieden voor hun patiënten.
het tandhuys logo

Wat konden wij betekenen voor Het Tandhuys ?

HetTandhuys

Overname van website

Het Tandhuys heeft onlangs een belangrijke digitale transformatie ondergaan. Ze hebben hun oude website vernieuwd om een verbeterde online ervaring te bieden aan hun patiënten. De nieuwe website behoudt de vertrouwde informatie en functionaliteiten van de oude site, maar is bijgewerkt met een frisse, moderne uitstraling en verbeterde navigatie.

Deze transformatie was gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring en het vergemakkelijken van toegang tot belangrijke informatie, zoals de aangeboden diensten, afspraakboekingen en COVID-19 veiligheidsmaatregelen. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website die de toewijding van Het Tandhuys aan uitstekende patiëntenzorg weerspiegelt.

Deze vernieuwing van de website is een belangrijke stap voor Het Tandhuys om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun diensten toegankelijker te maken voor zowel bestaande als potentiële patiënten. Het is een perfect voorbeeld van hoe een goed ontworpen website kan bijdragen aan het succes van een medische praktijk.