// Realisatie

I-Consultancy

Erpe-Mere

Wie is I-Consultancy ?

I-Consultancy is een platformbureau dat gespecialiseerd is in het verbinden van bedrijven met wereldwijde marktplaatsen. Ze bieden een scala aan diensten, waaronder content listing, voorraadoptimalisatie, branding en reclame. I-Consultancy helpt bedrijven om succesvol te lanceren en te verkopen op marktplaatsen, en deelt graag hun kennis en ervaring om bedrijven te helpen groeien.

Wat konden wij betekenen voor I-Consultancy ?

  • Nieuwe website
  • Website in 3 talen

Voor I-Consultancy hebben we een gloednieuwe website ontworpen die in drie talen beschikbaar is: Nederlands, Frans en Engels. Deze meertalige aanpak heeft de deuren geopend naar een breder internationaal publiek, waardoor I-Consultancy effectiever kan communiceren met klanten over de hele wereld.

We hebben een moderne en strakke esthetiek geïmplementeerd die de professionele diensten van I-Consultancy weerspiegelt. De website is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, waardoor bezoekers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben en een beter inzicht krijgen in de diensten die I-Consultancy biedt.

Deze nieuwe website heeft I-Consultancy geholpen om hun online aanwezigheid te versterken en hun diensten toegankelijker te maken. Het heeft hen in staat gesteld om hun bereik te vergroten en hun klantenbestand uit te breiden. Het project is een perfect voorbeeld van hoe een goed ontworpen, meertalige website kan bijdragen aan de groei en het succes van een bedrijf.