// Realisatie

Jolien Cobbaert

Erpe-Mere

Wie is Jolien Cobbaert ?

Jolien Cobbaert is een ervaren psycholoog die gespecialiseerd is in psychotherapie, alcoholslotbegeleiding en loopbaancoaching. Ze biedt professionele begeleiding gericht op het verbeteren van de geestelijke gezondheid, herstel en loopbaansucces. Jolien neemt de tijd om haar cliënten te leren kennen en biedt een gepersonaliseerde aanpak om hen te helpen hun emotioneel welzijn en persoonlijke groei te verbeteren.

Wat konden wij betekenen voor Jolien Cobbaert ?

  • Re-design van de webpagina’s
  • SEO Optimalisatie

De website van Jolien Cobbaert, een ervaren psycholoog, heeft een volledige make-over ondergaan. Het nieuwe ontwerp is een reflectie van haar professionele diensten en benadrukt haar expertise in psychotherapie, alcoholslotbegeleiding en loopbaancoaching.

De nieuwe website is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het heeft een frisse, moderne uitstraling en een intuïtieve navigatie die het gemakkelijk maakt voor bezoekers om de informatie te vinden die ze nodig hebben. De inhoud is duidelijk georganiseerd, waardoor potentiële cliënten snel een overzicht kunnen krijgen van de aangeboden diensten en hoe ze contact kunnen opnemen.

Een belangrijk aspect van de herontworpen website is de nadruk op de persoonlijke benadering van Jolien. De website weerspiegelt haar toewijding aan het bieden van gepersonaliseerde zorg en ondersteuning, en benadrukt haar bereidheid om de tijd te nemen om haar cliënten te leren kennen en te begrijpen.

De nieuwe website is niet alleen een platform voor het presenteren van haar diensten, maar ook een hulpmiddel voor het opbouwen van relaties met haar cliënten. Het is een perfect voorbeeld van hoe een goed ontworpen website kan bijdragen aan het succes van een professionele praktijk.