// Realisatie

Malok

Erpe-Mere

Wie is Malok ?

Malok BV, gevestigd in Erpe-Mere, België, is uw betrouwbare partner voor bouw-, renovatie- en herstelwerkzaamheden. Met een passie voor kwaliteit en vakmanschap bieden ze een breed scala aan diensten, waaronder bouwen, renoveren, dakwerken, vloeren leggen, elektrische installaties, loodgieterij, isolatiewerken en houtbewerking. Ze specialiseren zich ook in badkamerrenovaties, waarbij ze functionaliteit, duurzaamheid en esthetische waarde garanderen. Malok BV onderscheidt zich door hun klantgerichte aanpak, aandacht voor detail, en de wil om specifieke wensen en behoeften van klanten te vervullen. Voor meer informatie, bezoek Malok.be.

Wat konden wij betekenen voor Malok ?

  • Nieuwe website
  • SEO Optimalisatie

Voor Malok BV hebben we een essentiële rol gespeeld bij de ontwikkeling van hun nieuwe digitale aanwezigheid. Net als bij Slagerij Kris, hebben we hun website volledig vernieuwd en geoptimaliseerd. Dit omvatte een moderne herontwerping, gericht op gebruiksvriendelijkheid en visuele aantrekkelijkheid, wat de website van Malok toegankelijker en uitnodigender maakt voor bezoekers.

Verder hebben we ook SEO-optimalisatie toegepast om de online vindbaarheid te verbeteren, wat leidt tot meer bezoekers en een grotere zichtbaarheid. Deze digitale transformatie en optimalisatie versterken de online aanwezigheid van Malok, waardoor ze beter bereikbaar zijn voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Dit toont aan hoe een doeltreffend ontworpen en geoptimaliseerde website kan bijdragen aan de groei en het succes van een bedrijf.