// Realisatie

Merébelle

Aalst

Wie is Merébelle ?

Merébelle is een gerenommeerd schoonheidsinstituut gevestigd in Erpe-Mere, België. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder gelaatsverzorging, epilaties, Gelish, make-up en laserontharing. Met een focus op huidverbetering en persoonlijke verzorging, streeft Merébelle ernaar om elke klant een unieke ervaring aan te bieden.

Wat konden wij betekenen voor Merébelle ?

merebellesite
  • Overname website
  • Re-design website
  • SEO Optimalisatie

Voor Merébelle hebben we een belangrijke rol gespeeld in het transformeren van hun online aanwezigheid. We hebben hun bestaande website overgenomen en een volledige herontwerping uitgevoerd, met als doel een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website te creëren die de unieke diensten en de merkidentiteit van Merébelle weerspiegelt.

Elke pagina van de website is zorgvuldig ontworpen om een optimale gebruikerservaring te bieden, met intuïtieve navigatie en duidelijke, beknopte informatie. We hebben ook bijzondere aandacht besteed aan de esthetiek van de website, om ervoor te zorgen dat deze de kwaliteit en professionaliteit van de diensten van Merébelle weerspiegelt.

Daarnaast hebben we SEO-optimalisatie uitgevoerd om de zichtbaarheid van de website in zoekmachines te verbeteren. Door relevante trefwoorden en SEO-best practices te gebruiken, hebben we de website van Merébelle beter vindbaar gemaakt voor potentiële klanten.

Deze uitgebreide website-transformatie heeft Merébelle geholpen om hun online aanwezigheid te versterken, hun bereik te vergroten en een betere online ervaring te bieden aan hun klanten. Het is een duidelijk bewijs van de impact die een goed ontworpen en geoptimaliseerde website kan hebben op een bedrijf.