// Realisatie

Pixapop Webdesign

Erpe-Mere

Wie is Pixapop Webdesign ?

Pixapop is een professioneel webdesignbureau dat betaalbare en op maat gemaakte website- en webshopoplossingen biedt. Ze helpen bedrijven om hun online aanwezigheid te verbeteren met stijlvolle en functionele websites, en bieden ook marketingplannen om bedrijven te helpen hun doelgroep effectief te bereiken. Gevestigd in Erpe-Mere, zet Pixapop zich in om kwaliteit en klanttevredenheid te leveren.
Pixapop webdesign logo groot portfolio

Wat konden wij betekenen voor Pixapop Webdesign ?

Tips voor een succesvolle website op de Pixapop website
  • Nieuwe website
  • Afsprakenmodule
  • SEO optimalisatie

Voor ons eigen bedrijf hebben wij een nieuwe website gelanceerd die onze professionele webdesign- en marketingdiensten op een frisse en toegankelijke manier presenteert. De nieuwe website is ontworpen met een strakke en moderne esthetiek, en bevat een gebruiksvriendelijke navigatie die bezoekers helpt om gemakkelijk de informatie te vinden die ze nodig hebben.

Een opvallende nieuwe functie op de website is de afsprakenmodule. Deze handige tool maakt het voor klanten gemakkelijk om een afspraak te plannen, waardoor de communicatie tussen Pixapop en hun klanten wordt gestroomlijnd.

Daarnaast is de nieuwe website geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), waardoor de zichtbaarheid van Pixapop in zoekresultaten wordt verbeterd. Door relevante trefwoorden en SEO-best practices te gebruiken, kan Pixapop een breder publiek bereiken en meer potentiële klanten aantrekken.

Deze nieuwe website is een belangrijk hulpmiddel voor Pixapop om hun online aanwezigheid te versterken, hun diensten te promoten en een betere online ervaring te bieden aan hun klanten. Het is een duidelijk voorbeeld van hoe een goed ontworpen en geoptimaliseerde website een bedrijf kan helpen groeien en succesvol te zijn.