// Realisatie

Poezen op Zolder

Erpe-Mere

Wie is Poezen op Zolder ?

Poezen op Zolder is een erkend kattenhotel gevestigd in Erpe-Mere. Ze bieden een veilige en comfortabele omgeving voor katten terwijl hun eigenaren op vakantie zijn. Met ruime verblijven, persoonlijke aandacht en een familiale sfeer, streeft Poezen op Zolder ernaar om elke kat een deugddoende vakantie te bieden. Ze bieden ook updates met foto’s en filmpjes om eigenaren gerust te stellen dat hun huisdier goed verzorgd wordt.

Wat konden wij betekenen voor Poezen op Zolder ?

  • Nieuwe website
  • SEO optimalisatie

Voor Poezen op Zolder hebben we een belangrijke rol gespeeld in het revitaliseren van hun online aanwezigheid. We hebben hun bestaande website overgenomen en een grondige herontwerping uitgevoerd, met als doel een meer moderne, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website te creëren.

De herontworpen website heeft nu een frisse en uitnodigende uitstraling, met verbeterde navigatie en duidelijk gepresenteerde informatie. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijker om te vinden wat ze nodig hebben, of het nu gaat om informatie over de diensten van Poezen op Zolder, tarieven of praktische informatie.

Daarnaast hebben we SEO-optimalisatie uitgevoerd om de vindbaarheid van de website in zoekmachines te verbeteren. Dit helpt om meer verkeer naar de website te leiden en de zichtbaarheid van Poezen op Zolder te vergroten.

Deze uitgebreide herontwerping en optimalisatie van de website heeft Poezen op Zolder geholpen om hun online aanwezigheid te versterken en hun diensten toegankelijker te maken voor zowel bestaande als potentiële klanten. Het is een duidelijk voorbeeld van hoe een goed ontworpen en geoptimaliseerde website een bedrijf kan helpen groeien en succesvol te zijn.