// Realisatie

Publi-Art

Erpe-Mere

Wie is Publi-Art ?

Publi-art is een specialist in verschillende reclame- en marketingdiensten, waaronder voertuigbelettering, standenbouw, evenementen, spandoeken en reclameborden. Ze zijn toegewijd aan het creëren van kunst en luisteren graag naar de behoeften van hun klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Gevestigd in Erpe-Mere, België, biedt Publi-art een breed scala aan diensten om bedrijven te helpen hun merk te promoten en hun zichtbaarheid te vergroten.
Publi-art logo

Wat konden wij betekenen voor Publi-Art ?

Gloednieuwe website

Voor Publi-art hebben we een cruciale rol gespeeld in het opfrissen van hun digitale aanwezigheid. We hebben hun bestaande website overgenomen en een uitgebreide herontwerping uitgevoerd, met als doel een meer hedendaagse, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website te creëren.

De vernieuwde website heeft nu een moderne en uitnodigende uitstraling, met verbeterde navigatie en duidelijk gepresenteerde informatie. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijker om te vinden wat ze nodig hebben, of het nu gaat om informatie over de diensten van Publi-art, portfolio of contactgegevens.

Deze herontwerping van de website heeft Publi-art geholpen om hun online aanwezigheid te versterken en hun diensten toegankelijker te maken voor zowel bestaande als potentiële klanten. Het is een duidelijk voorbeeld van hoe een goed ontworpen en geoptimaliseerde website een bedrijf kan helpen groeien en succesvol te zijn.