// Realisatie

Slagerij Kris

Wie is Slagerij Kris ?

Slagerij Kris is een ambachtelijke slagerij gevestigd in Mere, België. Ze bieden een breed scala aan verse producten, worsten, charcuterie, BBQ-specialiteiten en traiteurgerechten. Met meer dan 20 jaar vakmanschap, zet Slagerij Kris zich in voor het leveren van kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Klanten kunnen nu ook gemakkelijk online bestellen en hun bestellingen afhalen.

Slagerij Kris Logo

Wat konden wij betekenen voor Slagerij Kris ?

Slagerijkris

Voor Slagerij Kris hebben we een sleutelrol gespeeld in het vernieuwen van hun digitale aanwezigheid. We hebben hun oorspronkelijke website overgenomen en een volledige herontwerping uitgevoerd, met als doel een meer hedendaagse, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website te creëren.

De vernieuwde website heeft nu een moderne en uitnodigende uitstraling, met verbeterde navigatie en duidelijk gepresenteerde informatie. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijker om te vinden wat ze nodig hebben, of het nu gaat om informatie over de producten van Slagerij Kris, het plaatsen van een online bestelling of het vinden van contactgegevens.

Daarnaast hebben we SEO-optimalisatie uitgevoerd om de vindbaarheid van de website in zoekmachines te verbeteren. Dit helpt om meer verkeer naar de website te leiden en de zichtbaarheid van Slagerij Kris te vergroten.

Deze uitgebreide herontwerping en optimalisatie van de website heeft Slagerij Kris geholpen om hun online aanwezigheid te versterken en hun diensten toegankelijker te maken voor zowel bestaande als potentiële klanten. Het is een duidelijk voorbeeld van hoe een goed ontworpen en geoptimaliseerde website een bedrijf kan helpen groeien en succesvol te zijn.