Webdesign bureau Pixapop webdesign

// Realisatie

Summa Pace - Wellness

Wie is Summa Pace ?

Summa Pace is een wellnesscentrum gevestigd in Berlare, België. Het biedt een scala aan faciliteiten om bezoekers te helpen ontspannen en tot rust te komen. Ze bieden zowel binnen- als buitenwellness-arrangementen, en reserveringen voor meer dan twee personen zijn mogelijk via hun online reserveringssysteem.

Ze streven ernaar om elke bezoeker een onvergetelijke wellness-ervaring te bieden die volledig op hun behoeften is afgestemd.

Summa Pace Berlare

Wat konden wij betekenen voor Summa Pace ?

SummaPace 1

De webpagina van Summa Pace heeft een indrukwekkende transformatie ondergaan. Het nieuwe ontwerp is fris en modern, met een strakke lay-out die de aandacht van de bezoeker trekt en de navigatie door de site vergemakkelijkt.

De lay-out is opnieuw ontworpen om de inhoud op een meer gestructureerde en visueel aantrekkelijke manier te presenteren. De nieuwe lay-out maakt gebruik van een evenwichtige mix van tekst en afbeeldingen, wat de leesbaarheid verbetert en de bezoeker een beter inzicht geeft in de aangeboden diensten.

Het meest opvallende kenmerk van de herontworpen site is het nieuwe boekingssysteem. Dit systeem is ontworpen om het boekingsproces te stroomlijnen en het voor klanten gemakkelijker te maken om hun wellness-ervaring te plannen. Het systeem is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor klanten met slechts een paar klikken een reservering kunnen maken.

Deze herontworpen website weerspiegelt de toewijding van Summa Pace aan klanttevredenheid en hun streven om een naadloze online ervaring te bieden. Het is een perfect voorbeeld van hoe een goed ontworpen website de gebruikerservaring kan verbeteren en de bedrijfsdoelstellingen kan ondersteunen.