Webdesign bureau Pixapop webdesign

// Realisatie

The Corner

Sint-Pieters-Leeuw

Wie is The Corner ?

The Corner, gevestigd in Sint-Pieters-Leeuw, is een winkel gespecialiseerd in vintage en antiek. Je kunt hun fysieke winkel bezoeken of hun unieke producten bekijken in hun online webshop. Van meubels tot decoratie, The Corner biedt een breed scala aan items die een vleugje nostalgie en karakter aan je ruimte kunnen toevoegen.

Wat konden wij betekenen voor The Corner ?

  • Nieuwe website
  • Webshop

Voor The Corner hebben we een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het verbeteren van hun online aanwezigheid. We hebben een gloednieuwe website en webshop voor hen gecreëerd, die hun unieke vintage en antieke items op een aantrekkelijke en toegankelijke manier presenteert.

De nieuwe website heeft een frisse en moderne uitstraling, met een gebruiksvriendelijke navigatie en duidelijk gepresenteerde informatie. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijk om te vinden wat ze zoeken, of het nu gaat om het bekijken van producten, het plaatsen van een bestelling of het vinden van contactinformatie.

De webshop is een belangrijke nieuwe functie die het voor klanten gemakkelijk maakt om de unieke producten van The Corner te ontdekken en aan te schaffen. Met duidelijke productfoto’s, gedetailleerde beschrijvingen en een eenvoudig bestelproces, biedt de webshop een gemakkelijke en plezierige winkelervaring.

Deze nieuwe website en webshop hebben The Corner geholpen om hun online aanwezigheid te versterken, hun producten toegankelijker te maken en een betere online ervaring te bieden aan hun klanten. Het is een duidelijk voorbeeld van hoe een goed ontworpen en geoptimaliseerde website een bedrijf kan helpen groeien en succesvol te zijn.