// Realisatie

VBS Mere Ouderraad

Erpe-Mere

Wie is VBS Mere Ouderraad ?

De website van de Ouderraad van VBS Mere is een platform waar ouders en de schoolgemeenschap kunnen samenwerken en communiceren. Het doel van de Ouderraad is om de samenwerking tussen ouders, het lerarenteam en de directie te bevorderen, ouders te betrekken bij het schoolgebeuren en voor een positieve uitstraling van de school te zorgen. De Ouderraad biedt ook financiële en logistieke ondersteuning voor verschillende schoolactiviteiten. Het welzijn van alle kinderen op de school is hun hoogste prioriteit.

Wat konden wij betekenen voor VBS Mere Ouderraad ?

  • Nieuwe website
  • Webshop
  • Sponsoring

Voor de Ouderraad van VBS Mere hebben we een belangrijke digitale transformatie doorgevoerd. We hebben een gloednieuwe website en webshop voor hen gecreëerd, waardoor ze hun communicatie en samenwerking met ouders en de schoolgemeenschap konden verbeteren.

De nieuwe website, met zijn moderne en gebruiksvriendelijke ontwerp, maakt het gemakkelijker voor bezoekers om te navigeren en de informatie te vinden die ze nodig hebben. Het biedt ook een platform voor de Ouderraad om hun doelen en activiteiten te delen, en om ouders te betrekken bij het schoolgebeuren.

De webshop is een belangrijke nieuwe functie die het voor ouders en andere leden van de schoolgemeenschap gemakkelijker maakt om deel te nemen aan fondsenwervingsactiviteiten. Met duidelijke productfoto’s, gedetailleerde beschrijvingen en een eenvoudig bestelproces, biedt de webshop een gemakkelijke en plezierige winkelervaring.

Bovendien hebben we de website en webshop gesponsord als onderdeel van onze inzet om de lokale gemeenschap te ondersteunen. Deze nieuwe website en webshop hebben de Ouderraad van VBS Mere geholpen om hun online aanwezigheid te versterken, hun communicatie te verbeteren en een betere online ervaring te bieden aan hun leden. Het is een duidelijk voorbeeld van hoe een goed ontworpen en geoptimaliseerde website een organisatie kan helpen groeien en succesvol te zijn.