// Realisatie

Ruitenwasser De Wilde

Lede

Wie is Ruitenwasser De Wilde ?

Ruitenwasser De Wilde is een professioneel reinigingsbedrijf gevestigd in de Denderstreek, België. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het reinigen van ramen, zonnepanelen, dakgoten, rolluiken en kozijnen. Met een focus op klanttevredenheid en perfectie, streven ze ernaar om elke klant, van particulieren tot grote bedrijven, dezelfde hoogwaardige service te bieden.
Ruitenwasser De Wilde

Wat konden wij betekenen voor Ruitenwasser De Wilde ?

  • Website overnemen
  • Re-design van de webpagina’s
  • SEO Optimalisatie

Ruitenwasser De Wilde heeft een gloednieuwe website gelanceerd, ontworpen om hun diensten op een duidelijke en aantrekkelijke manier te presenteren. De website is ontworpen met een moderne, frisse uitstraling en is gebruiksvriendelijk, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Een belangrijk aspect van de nieuwe website is de optimalisatie voor zoekmachines (SEO). Dit betekent dat de website is ontworpen met specifieke trefwoorden en zinnen die relevant zijn voor de diensten van Ruitenwasser De Wilde, waardoor de website beter zichtbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit helpt om meer verkeer naar de website te leiden en potentiële klanten aan te trekken.

De nieuwe website is ook geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, wat betekent dat het er goed uitziet en goed werkt op alle soorten apparaten, van desktopcomputers tot smartphones. Dit is een belangrijk aspect van webdesign in de huidige digitale wereld, waar veel mensen toegang hebben tot internet via hun mobiele apparaten.

Deze nieuwe website is een belangrijke stap voor Ruitenwasser De Wilde om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun diensten toegankelijker te maken voor bestaande en potentiële klanten. Het is een perfect voorbeeld van hoe een goed ontworpen en geoptimaliseerde website kan bijdragen aan het succes van een bedrijf.