// Realisatie

Spirit By Lien

Aalst

Wie is Spirit By Lien ?

Spirit by Lien is een coach die zich richt op het verbeteren van je mentale en fysieke gezondheid door middel van op maat gemaakte mindset coaching en personal training. Coach Lien, een enthousiaste en positieve professional, streeft ernaar om je te helpen je energieniveaus te verhogen, je zelfvertrouwen te vergroten en bewuste keuzes te maken die bij jou passen. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, een gezondere levensstijl of loopbaanbegeleiding, Spirit by Lien biedt een scala aan diensten om je te ondersteunen op je reis.

Wat konden wij betekenen voor Spirit By Lien ?

spiritbylien
  • Nieuwe website
  • Afsprakenmodule
  • SEO optimalisatie

Voor Spirit by Lien hebben we een belangrijke transformatie doorgevoerd om hun online aanwezigheid te versterken. We hebben hun oorspronkelijke website overgenomen en een volledige herontwerping uitgevoerd, met als doel een meer hedendaagse, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website te creëren.

De vernieuwde website heeft nu een moderne en uitnodigende uitstraling, met verbeterde navigatie en duidelijk gepresenteerde informatie. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijker om te vinden wat ze nodig hebben, of het nu gaat om informatie over de diensten van Spirit by Lien, het plaatsen van een online bestelling of het vinden van contactgegevens.

Een belangrijke nieuwe functie die we hebben geïmplementeerd, is de afsprakenmodule. Deze tool maakt het voor klanten gemakkelijk om een afspraak te plannen, waardoor de communicatie tussen Spirit by Lien en hun klanten wordt gestroomlijnd.

Daarnaast hebben we SEO-optimalisatie uitgevoerd om de vindbaarheid van de website in zoekmachines te verbeteren. Dit helpt om meer verkeer naar de website te leiden en de zichtbaarheid van Spirit by Lien te vergroten.

Deze uitgebreide herontwerping en optimalisatie van de website heeft Spirit by Lien geholpen om hun online aanwezigheid te versterken en hun diensten toegankelijker te maken voor zowel bestaande als potentiële klanten. Het is een duidelijk voorbeeld van hoe een goed ontworpen en geoptimaliseerde website een bedrijf kan helpen groeien en succesvol te zijn.