// Realisatie

Zwemschool Waterpret

Aalst

Wie is Zwemschool Waterpret ?

Zwemschool Waterpret is onderdeel van Aqualand Sports en is gevestigd in Aalst, België. Ze bieden zwemlessen aan voor kinderen, met de nadruk op veiligheid en leren op eigen tempo. De zwemlessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren zwemcoaches. Ze hebben meer dan 12 jaar ervaring en gebruiken topmateriaal om de veiligheid en effectiviteit van de lessen te garanderen. Ze bieden zowel groepslessen als privélessen aan. Hun doel is om kinderen de kans te geven om goed te leren zwemmen en zelfredzaam te zijn in het water.
Zwembad waterpret logo

Wat konden wij betekenen voor Zwemschool Waterpret ?

  • Nieuwe website
  • Aanmeldingssysteem

Voor Zwemschool Waterpret hebben we een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het verbeteren van hun online aanwezigheid en operationele efficiëntie. We hebben een gloednieuwe website voor hen gecreëerd, die hun diensten op een aantrekkelijke en toegankelijke manier presenteert.

De nieuwe website, met zijn moderne en gebruiksvriendelijke ontwerp, maakt het gemakkelijk voor bezoekers om te navigeren en de informatie te vinden die ze nodig hebben. Het biedt ook een platform voor Zwemschool Waterpret om hun doelen en activiteiten te delen, en om ouders en kinderen te betrekken bij hun zwemlessen.

Een belangrijke nieuwe functie die we hebben geïmplementeerd, is het aanmeldingssysteem. Dit systeem maakt het voor ouders gemakkelijk om hun kinderen aan te melden voor zwemlessen, waardoor de communicatie tussen Zwemschool Waterpret en hun klanten wordt gestroomlijnd.

Daarnaast hebben we een CRM-systeem geïntroduceerd om de klantrelaties te beheren. Dit systeem helpt Zwemschool Waterpret om hun klantgegevens te organiseren, hun interacties met klanten bij te houden en hun klantenservice te verbeteren.

Deze nieuwe website, het aanmeldingssysteem en het CRM-systeem hebben Zwemschool Waterpret geholpen om hun online aanwezigheid te versterken, hun communicatie te verbeteren en een betere service te bieden aan hun klanten. Het is een duidelijk voorbeeld van hoe een goed ontworpen en geoptimaliseerde website en efficiënte systemen een organisatie kunnen helpen groeien en succesvol te zijn.